...

 Økoturisme / hesteturisme

Folda hest og miljø tilbyr turer av ulik vanskelighetsgrad og lengde. Turene kan være til fots, med hest og vogn / slede eller ridehest.
Vi skreddersyr turopplegg med utgangspunkt fra stallen ved Folda bru. Turen går gjerne til vår leirplass på Austergarden, vår eiendom ved Krokvatnet i Surnadal.  Dette er et sted godt egnet for hyggelige måltider for mindre grupper. Også mulighet for overnatting.  Denne leiren kan nåes både ved bruk av hest og vogn og ved ridning på ulike traséer. Avstanden (i tid) fra stallen til Austergarden varierer fra 2 til 5-6 timer avhengig av trasévalg.
Vi har også andre turruter når deltakerne ønsker et turopplegg av lengre varighet.
Vi vil legge vekt på å lære turdeltakerne hvordan man ferdes med hest i nordmørsnaturen. Dette vil inkludere både selve ridningen / kjøringen og hvordan man kan slå leir / overnatte.
Videre vil vi på våre turer formidle kunnskap om natur- og kulturmiljøet rundt oss.

Vi ønsker små grupper (4 - 6 personer) – der vi legger vekt på å skape en god sosial atmosfære , og en opplevelse av å være med venner på tur!
Tilberedning og nytelse av ”gourmetmat” gir turopplevelsen en ekstra dimensjon. Vi ønsker å dele slike gleder med våre turvenner.

           
...
Folda hest og miljø ans
Hege Sæther Moen
6653 Øvre Surnadal

Tlf: 91 33 95 38
Tlf: 71 66 25 33

e-post: andemoen@online.no